*Sweet Tooltips. * Disable Right Click

Label

This blog was opened on 18 February 2011 ! Hopefully you all can give me support for my blog! Keep reading ^_^ !

Thursday, May 28, 2009

Perasmian Blog...

Alhamdulillah,

Hari ini mari kita sama-sama merasmikan blogspot ini (anasroslan.blogspot.com) yg dimiliki oleh anak kedua Dr Roslan(abi) & Dr Zaihan (ummi) dgn bacaan ummul kitab
Al- Fatihah
Angah amat berterima kasih kpd my parent sbb sanggup ajar Angah create blogspot ni…ni Angah ada satu cerita ringkas utk para pembaca tentang Angah masa kali pertama Angah create blogspot sendiri..seingat Angah cerita ni berlaku tahun lepas..

Mase tu Angah tgh frust sbb x boleh buka blogspot.. “Eeee, geram aku..bakpe x leh buke ni !!” pastu Angah pon terus angkat kaki tendang skrin lapisan luaran komputer tu beberapa kali .. “Dusshhhh…x3”. Tiba-tiba “Pranngg…” terus pecah..Angah jadi cuak tapi muka buat steady lar..he2. Tersentak ahlul baiti dibuatnya !!

Amirah ngan Aisyah serentak bertanya Angah “bakpe ni ?!” pastu Angah tak jawab..bibik plak sebut “Masya-Allah !!”...pastu kitorang sama-sama kutip kaca tu..time tgh kutip kace tu “Aduuhhh..” tangan Angah pulak terkena kaca..tu lar akibat org panas baran..he3..

Keesokkan pagi, Angah plak kena marah oleh ummi abi..pastu ummi abi denda angah ganti skrin tu dgn duit Angah. Haa..tu satu lagi pengajaran..hi2. Tengok-tengok baru hari ni Angah dpt tahu kenapa Angah tak leh buka blog tu..pembaca semua nak tahu kenapa Angah tak boleh buka?? (Tak
SIGN IN).

Tu lah cerita seorang walid ummi wa abi yg akhirnya dpt jugak create blog ni..Para pembaca sekalian, Angah ada satu permintaan nak mintak..pembaca semua tolong doakan Angah supaya Angah dpt pergi ke Mesir lepas raya ni dan dapat ingat pembelajaran dan jugak dapat fasih lughah `ammi wa fushah..kalau saya ada salah silap dlm coretan saya kali harap maaf dan tolong komen lah ye...


Wassalam...
\

No comments:

Post a Comment